Paul’s laatste reis

Wij gaan thuis genezen en nieuwe plannen maken. Volgend voorjaar schrijven we over nieuwe avonturen!….

zo eindigde de laatste blog op Heimwee naar de Horizon op 10 september van dit jaar. Daarna is er veel gebeurd. Na onze repatriëring bleek Paul een multiresistente bacterie te hebben opgelopen die alleen met de zwaarste antibiotica via een infuus kon worden bestreden. Toen dat achter de rug was waren de klachten helaas niet voorbij. Achtereenvolgens vermoedden de medici problemen met de bekkenbodemspanning en een hernia.

Op 13 november zouden we volgens ons oorspronkelijke plan zijn teruggekeerd uit centraal-Azië, als altijd vol onuitwisbare indrukken die we met jullie zouden hebben gedeeld via ons blog. In plaats daarvan werd het de dag dat we te horen kregen dat Paul ongeneeslijk ziek was. Op 23 november is Paul aan zijn laatste reis begonnen, Anja en vele anderen in verbijstering en diepe rouw achterlatend.

Anja en Paul, Balkanreis voorjaar 2019

Paul in Argentinië, najaar 2017

Het zal lang stil worden op Heimwee naar de Horizon, misschien wel voor altijd. Want Anja kan zich geen leven voorstellen zonder fietsreizen, maar ook geen fietsreizen zonder Paul…..

Comments are closed.