Andalusië here we come!

Over een paar weken staat de eerste fietsreis van 2017 gepland. We vertrekken dan voor een hele mooie tocht door het zuiden van Spanje: door Andalusië.  Waar je niet alleen de mooie oude steden zoals Malaga, Cordoba, Sevilla en Granada hebt maar ook honderden kilometers mooie fietsroutes.

Om te beginnen de Vias Verdes: fietsroutes die oude spoorlijnen volgen. Perfect om hoogteverschillen soepeltjes te overbruggen zoals we al eens op de Vennbahn (België en Luxemburg) merkten. En daarnaast is er ook de 2000 kilometer lange Transandaluz. Officieel voor de BTT oftewel de Bicicletta Todo Terreno, maar zoals we  ontdekten tijdens de voorbereidingen vooral een route die halfverharde binnendoorweggetjes volgt. En dat kunnen wij best aan.

De tent gaat mee  maar een hotelletje af en toe gaan we niet uit de weg. Onze avonturen (verhalen en foto’s) kun je van het vertrek hier volgen. Op ons nieuwe reisblog: Heimwee naar de Horizon.

Wil je op de hoogte blijven meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Je krijgt een berichtje zodra wij weer iets nieuws gepubliceerd hebben.

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]

 

Comments are closed.