Op weg naar het Ilha Formosa

Nog geen maand zat er tussen het slechte nieuws en het goede bericht. Een maand waarin we hele dagdelen in het ziekenhuis bivakkeerden voor onderzoeken en Anja twee nachten mocht blijven voor een operatie. En weer een week later volgde het best mogelijke bericht: ze was weer zo goed als nieuw, er waren geen vervolgbehandelingen nodig.

Hoera, we konden weer vooruit kijken!  Omdat ook een relatief kleine operatie blijkbaar veel energie kost gingen we eerst op zoek naar een bestemming in Europa. We gingen tenslotte ook “maar” een week of vier fietsen. Erg enthousiast werden we niet: de ene bestemming te koud, de volgende te nat, dat eiland te klein….

Tot zei iemand verbaasd dat we tot vorig jaar altijd “maar” vier weken weg konden en dan toch ook naar Verweggistan reisden? Toen dat kwartje bij ons gevallen was ging het snel, want Anja had haar energie inmiddels ook hervonden.

En dus vertrekken we morgen naar Taiwan. We doen gewoon de tweede helft van de eerder geplande reis door Zuid-Korea en Taiwan. Binnenkort te lezen op dit blog: onze fietsavonturen op Ilha Formosa, het prachtige eiland, zoals de Portugese ontdekkingsreizigers het in 1583 doopten. Dat belooft wat!

Blijf op de hoogte van nieuwe reisblogs

Taiwan, fiets een rondje om het eiland en je hebt er ruim 1000 kilometers op zitten.

 

Comments are closed.